Vi glæder os til at se dig

Om JCI Slagelse

JCI Slagelse er Slagelses lokale afdeling af den internationale organisation Junior Chamber International, som er et professionelt netværk for unge i 20’erne og 30’erne.

Vil du udvikle dig, øge dine kompetencer og styrke dit netværk?

hvem er JCI Slagelse?

Vi (JCI Slagelse) er et netværk af unge i 20’erne og 30’erne, der alle ønsker at løfte vores personlige og faglige kompetencer til et nyt niveau, og på samme tid gøre en forskel for andre.

Vi er Slagelse lokal afdeling af den internationale organisation JCI (Junior Chamber International).

Netværket er sammensat af en bred gruppe af medlemmer fra mange forskellige brancher og kompetencer, hvilket er med til at give indsigt og et stærkt netværk resten af ens erhvervskarrierer.

I JCI Slagelse holder vi afdelingsmøde den 2. onsdag i måneden, juli undtaget. Vi er pt. +21 energiske, dedikerede medlemmer, som meget gerne  vil møde flere entusiastiske unge mennesker, der ønsker at udvikle sig.

Lederudvikling

Bliv en bedre leder

Som medlem af JCI kan du vælge at påtage dig ledelsesposter på lokalt, nationalt eller internationalt niveau. 

Projektledelse

Gør en forskel

En helt central del af JCIs DNA er, at vi udvikler og afholder events og projekter, der gør en forskel i vores samfund – og vi samarbejder med private virksomheder, offentlige aktører og andre organisationer.

Facilitering & Træning

Bliv træner

JCI tilbyder løbende træninger og workshops til medlemmerne, hvor du kan blive klogere på emner som præsentationsteknik, forandringsledelse, salg og meget andet.

Netværk

Lokalt, nationalt og internationalt

I JCI bliver du en del af et netværk af unge mennesker med en bred faglig baggrund og fra et væld af forskellige brancher i både det offentlige og private erhvervsliv. 

JCI Slagelse, er en del af Junior Champer International, der er et netværk af ambitiøse unge, med store ambitioner.

Når du bliver en del af JCI-verdenen, får du mulighed for at udforske ledelse og påtage dig ansvar fra dag ét, og udvikle færdigheder, du kan anvende i din hverdag.

I takt med, at du udvikkler dig, åbner der sig en nye af muligheder. Gennem vores tilgang med ‘Learning by doing’ og ‘One year to lead’ klæder vi dig på til både professionel og personlig succes.

Du er selv en aktiv spiller i skabelsen, udviklingen og gennemførelsen af lokale projekter, der giver mening for både dig og samfundet. Disse projekter giver dig mulighed for at deltage i samarbejder og partnerskaber, både nationalt og internationalt.