Forside (gammel)

Skal du med, i et lokalt netværk for unge?

Vil du være en del af et lokalt netværk for unge i 20’erne og 30’erne, hvor fokus er på ledelse, personlig- & faglig udvikling og fællesskab.

Så skal du helt sikkert med!

Ved at være medlem af JCI Slagelse kommer du med i et lokalt fællesskab fyldt med ambitiøse unge i 20’erne og 30’erne. Du har selv stor indflydelse på dine oplevelser, da vores netværk består af medlemmer, der skaber og udvikler oplevelser sammen.

Skab din egen udvikling hos JCI Slagelse

Personlig udvikling

I JCI kan du udvikle kompetencer og realisere dit talent gennem praktiske ledelsesopgaver og projekter i et aktivt netværk. Målet er, at du udfolder dit potentiale, og når dine ambitioner.

Hvorfor være en del af JCI?

Personlig og faglig udvikling

“At være en del af JCI Slagelse er fedt, fordi det giver muligheden for at møde ligesindet mennesker, der ønsker at udvide sit netværk, få værdifulde erfaringer inden for ledelse, deltage i projekter, sociale arrangementer, skabe nye relationer og meget mere.

Det er også en god mulighed for at lære nye ting og møde nye mennesker, der har samme interesser og mål som dig. Det giver også mulighed for at udvikle sig selv og få nye erfaringer, som man kan bruge til at hjælpe andre og skabe en positiv forandring.”

- Morten Tranekær, Local President hos JCI Slagelse

Skab din fremtid hos JCI Slagelse

Lokalt netværk - hvor vi lærer

Lokalt arbejder vi med at skabe samfundsrelevante projekter, der gør en aktiv forskel i vores nærmiljø, så du kan opbygge erfaring og kompetencer, mens du gør en forskel i samfundet.